Αποθήκευση στη λίστα αγορών
Δημιουργήστε μια νέα λίστα αγορών

Προσθέστε προϊόντα εισάγοντας κωδικούς

Προσθήκη αρχείου CSV
Εισάγετε τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να προσθέσετε συλλογικά στο καλάθι σας (μετά από κόμμα, με κενό ή από νέα γραμμή). Η επανάληψη ενός κωδικού περισσότερες από μία φορές θα προσθέσει αυτό το εμπόρευμα όσες φορές εμφανιστεί.

Platform features

"Οδηγία - ορισμός ενός πρόσθετου χρήστη"

"Πρόσθετοι χρήστες"

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τον ορισμό και τη διαχείριση πρόσθετων λογαριασμών χρηστών εντός του κύριου λογαριασμού. Αυτό επιτρέπει τον καθορισμό ατομικών ορίων παραγγελιών, τον καθορισμό μοναδικών διευθύνσεων παράδοσης και την αποδοχή παραγγελιών. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε πλήρη έλεγχο και διαφάνεια στη διαδικασία αγορών της ομάδας σας, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των εργασιών.

Κύρια σημεία της λειτουργίας "Πρόσθετοι χρήστες"

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς για πρόσθετα άτομα εντός του κύριου λογαριασμού σας.

Ο χρήστης του κύριου λογαριασμού θα μπορεί να θέτει όρια παραγγελιών για τους σχετικούς λογαριασμούς, τα οποία θα ελέγχουν τον αριθμό των παραγγελιών που τοποθετούνται από τους υπαλλήλους.

Ατομικές διευθύνσεις παράδοσης: οι πρόσθετοι χρήστες μπορούν να ορίσουν τις δικές τους μοναδικές διευθύνσεις παράδοσης, ώστε οι παραγγελίες να παραδίδονται στις διευθύνσεις που αυτοί καθορίζουν.

Επιλογή αποδοχής παραγγελιών: Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν απαιτείται επαλήθευση πριν από την οριστικοποίηση μιας παραγγελίας.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο διαχειριστής του κύριου λογαριασμού θα έχει καλύτερη διαφάνεια και έλεγχο των παραγγελιών που τοποθετούνται από τους υπαλλήλους του.

Οδηγίες χρήσης:

 1. Για να προσθέσετε έναν νέο χρήστη στον εταιρικό σας λογαριασμό, μεταβείτε στη διεύθυνση "Ο λογαριασμός μου", το οποίο βρίσκεται στο τμήμα κεφαλίδας της σελίδας.

  Zakładka moje konto
 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή "Διαχείριση" στο υποτμήμα "Πρόσθετοι χρήστες"

  Sekcja dodatkowi użytkownicy

  Η επιλογή για την προσθήκη ενός νέου χρήστη βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

  Opcja dodaj użytkownika
 3. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την επιλογή, εμφανίζεται η ακόλουθη φόρμα, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί με τα σωστά στοιχεία. Καθορίζει περαιτέρω τα δικαιώματα του νέου χρήστη όσον αφορά την παραγγελία και την αποδοχή παραγγελιών.

  Όταν προσθέτουμε έναν υπο-λογαριασμό, μπορούμε επίσης να ορίσουμε μια μοναδική διεύθυνση και να δώσουμε ατομικά όρια ποσού για τις παραγγελίες.

  Formularz dodawanie użytkownika
 4. Επιβεβαιώστε τα δεδομένα που έχετε εισάγει με το κουμπί "Προσθήκη χρήστη". Ο πρόσφατα προστιθέμενος λογαριασμός μπορεί να βρεθεί στο πάνελ μας. Εδώ μπορούμε να επεξεργαστούμε τις λεπτομέρειες ενός πρόσθετου λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων του.

  Sekcja Zarządzanie użytkownikami

  Πρόσθετες πληροφορίες

  Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού, θα αποσταλεί ένα μήνυμα καλωσορίσματος για να μπορέσει ο νέος υπάλληλος να συνδεθεί στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

  Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας επεξεργαζόμενοι τα προσωπικά σας δεδομένα. Η επωνυμία της εταιρείας και ο ΑΦΜ του κύριου λογαριασμού εκχωρούνται στο νέο λογαριασμό

  Για να δημιουργήσετε εμπορική πίστωση για έναν νέο λογαριασμό, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας.

  Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σε έναν πρόσφατα δημιουργημένο λογαριασμό, μεταβείτε στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου" και στην ενότητα "Προσωπικά δεδομένα". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Αλλαγή του κωδικού πρόσβασής σας" και ορίστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Edycja hasła do konta
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel